Σ τ ο   λ ε ω φ ο ρ ε ί ο

γράφει o μαθητής της Α΄ Τάξης: Γκούντογλου Αργύρης
 

 

Στην τριήμερη εκδρομή που πήγαμε μετο σχολείο, στην Αθήνα από τις ωραιότερεςστιγμές ήταν στο λεωφορείο και στοξενοδοχείο. Ξεκινήσαμε την Παρασκευή1 Φεβρουαρίου στης 6:30 τα ξημερώματα.

Ξεκινήσαμε νυσταγμένοι αλλά στην συνέχειααρχίσαμε να τραγουδάμε με χαρά. Κάποια παιδιά έφεραν CD τα βάλαμε και τα ακούγαμε.

Όλοι μαζί τραγουδούσαμε και χορεύαμε.

Επίσης κάναμε και 2 στάσεις για να ξαποστάσουμε,να φάμε και να πιούμε κάτι. Κατά το μεσημέρι προσπαθήσαμε κάποιοι  να κοιμηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Η υπερένταση και η χαρά μας δεν μας άφησε. Κουραστήκαμε και εξουθενωθήκαμε. Όλη την ώρα αλλάζαμε θέσεις, μιλούσαμε και τραγουδούσαμε. Όλα αυτά έγιναν στην διαδρομή όταν πηγαίναμε στην Αθήνα.

Στην διαδρομή του γυρισμού  περάσαμε εξίσου καλά. Ξεκινήσαμε στις 13:00 και φτάσαμε στις 00:30. Κάναμε 3 στάσεις αυτήν τη φορά. Κατά την διάρκεια του γυρισμού ήμασταν πολύ κουρασμένοι και κάποιοι κοιμήθηκαν. Άλλοι τραγουδούσαν άλλοι χόρευαν και άλλοι κοιμόντουσαν. Περάσαμε δηλαδή το ίδιο ωραία και με την που πηγαίναμε, κάναμε τα ίδια πράγματα. Με την μόνη διαφορά η οποία ήταν η εξής: Όταν φτάναμε προς την Θεσσαλονίκη πηγαίναμε το κάθε παιδί στο μικρόφωνο του λεωφορείου και έλεγε πια από αυτά που κάναμε του άρεσαν και τι δεν του άρεσαν. Επίσης λέγαμε τα παράπονά που είχαμε από τους καθηγητές αν είχαμε βέβαια. Γενικά λέγαμε πως περάσαμε.

Ήταν ευχάριστες και οι 2 διαδρομές (πήγαινε έλα)και πιστεύω πως άρεσε σε όλους η διαδρομή!!!

 

 

 

Χαρά και γέλια στο λεωφορείο.....

 

Πίσω στην Κεντρική